ballina

Njoftimet

Ballina \ Njoftimet

Njoftimet

Të rejat e fundit, Materialet, Teknologjia e re, Inovacionet
Njoftim për klientët tanë
Njoftim për klientët tanë

Kohëve të fundit është përdorur nga kompanitë tjera emërtimi i produktit tonë Kaldajës Elektrike modeli "Eco Smart"

Kaldajë Elektrike Eco Smart përmes Wi-fi
Kaldajë Elektrike Eco Smart përmes Wi-fi

Kaldaja elektrike Eco Smart është produkti jonë më i ri, që ofron zgjidhje të shumta.

Jakova-L prezanton videon promocionale
Jakova-L prezanton videon promocionale

Jakova-L, video më e re promocionale e produktit tonë të fundit Eco Smart me Wi-Fi

Jakova - L është në kërkim të distributorëve
Jakova - L është në kërkim të distributorëve

Jakova - L është në kërkim të distributorëve njoftimet1 ora 17 DHJETOR 2020 Jakova - L është në kërkim të kompanive që janë të interesuara të bashkëpunojnë në distrbuim dhe shitje në Shqipëri dhe Maqedoni.

Inovacioni i fundit nga kompania e jonë
Inovacioni i fundit nga kompania e jonë

Së fundmi, ju njoftojmë që në inovacionin e fundit kemi arritur që me sukses të kalojmë testimin përkatës.