ballina

Njoftimet

Ballina \ Njoftimet

Njoftimet

Arkiva
Produktet e reja, Materialet, Teknologjia e re, Inovacionet

Jakova - L është në kërkim të distributorëve

Jakova - L është në kërkim të distributorëve

Jakova - L është në kërkim të kompanive që janë të interesuara të bashkëpunojnë në distrbuim dhe shitje në Shqipëri dhe Maqedoni.