ballina

Njoftimet

Ballina \ Njoftimet

Njoftimet

Arkiva
Produktet e reja, Materialet, Teknologjia e re, Inovacionet

Kaldajë Elektrike Eco Smart përmes Wi-fi

Kaldajë Elektrike Eco Smart përmes Wi-fi

Kaldaja elektrike Eco Smart është produkti jonë më i ri, që ofron zgjidhje të shumta. Duke filluar nga puna e saj me efiqiencë të lartë, ku automatika e saj e bën ndarjen termike që nevojitet për ta ngrohur ambientin, lehtë e menaxhueshme me prekje të lehtë (Touch Screen), me dizajn unik të përshtatshëm për çdo enterier dhe me tre modele të trupave: të jashtme që vendoset jashtë murit, të brendshme që vendoset brenda murit me hapsirë për kolektorë si dhe të jashtme OG që vendoset mbi dysheme me hapsirë për kolektorë. Siguri të lartë gjatë punës nga tensioni rrymës me siguresa përkatëse si dhe me sensor të shtypjes së ujit,mund të lidhet me termostat të dhomës, mundësi programimi ditor, mundësi përzgjedhje me wifi të integruar brenda saj duke komanduar përmes telefonit sistemin on/off , temperaturën aktuale si dhe mundësi ndryshimi të temperaturës dhe programimi përmes telefonit.