ballina

Njoftimet

Ballina \ Njoftimet

Njoftimet

Arkiva
Produktet e reja, Materialet, Teknologjia e re, Inovacionet

Njoftim për klientët tanë

Njoftim për klientët tanë

Kohëve të fundit është përdorur nga kompanitë tjera emërtimi i produktit tonë Kaldajës Elektrike modeli "Eco Smart". Prandaj, njoftojmë të gjithë klientët tanë që mos të mashtrohen me marketing të llojit të tillë. 

Modeli "Eco Smart" është sistem i automatizuar dhe njëra prej tre modeleve të kaldajave elektrike që prodhon kompania jonë ndër vite. Veçoritë dhe emërtimi i saj vjen si rezultat i punës së pandalshme drejt avancimit të kaldajës elektrike gjithashtu është inovacioni i fundit nga kompania jonë.

Emërtimi është bërë në bazë të karakteristikave kryesore të cilat janë: 

 • Kontroll automatik të kapacitetit termik (kW),
 • Shkalla e kapacitetit termik nga 2 kW deri në kapacitetin maksimal të saj termik,
 • Programim ditor,
 • Kalibrimi i temperaturës në mënyrën më të përshtatshme për ngrohjen e hapësirës,
 • Senzori për mbrojtje nga presioni i ulët,
 • Senzori për mbrojtje nga mbitejnxehja,
 • Mundësi lidhje me çfarëdo termostat dhome,
 • Touch screen,
 • Mbrojtje nga tensioni i ulët.

Opsionet shtesë: 

 • Wifi-në të integruar brenda saj ( pa ndonjë element shtesë, sinjalizimi i wifi-së ju figuron në LCD),
 • Mundësi përzgjedhje të kaldajës që vendoset brenda murit dhe OG, e cila është e përshtatshme për objekte banesore dhe hapësira të vogla (Kapaciteti termik 6kW - 12kW).