ballina

Shërbimet

Ballina \ Shërbimet

Shërbimet

Shërbimet tona, për klientët tanë Këshilla teknike, Projektim dhe Dizajnim, Servisim

Shërbime cilësore për klientët tanë!

JAKOVA -L ofron shërbime të ndryshme nga ekipa jonë e specializuar:

icon1

Këshilla teknike

Këshilla teknike për produktet tona që përdoren nga klientët tanë.

icon2

Projektim dhe dizajnim

Projektimi dhe dizajnimi i të gjitha produkteve tona me ide inovative dhe me materiale të qëndrueshme

icon3

Servis i dedikuar

Servisimi i të gjitha produkteve tona në mënyrë profesionale